Ervaar het zelf!
Test het nu vrijblijvend uit in uw praktijk


In slechts 3 seconden uitharden met behoud van esthetiek en kwaliteit? Dat kan met het 3s PowerCure systeem! 

 

Ontvang de uithardingslamp Bluephase PowerCure inclusief de Tetric PowerFill en Tetirc PowerFlow composieten en probeer het een week zelf uit. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Bereik optimale efficiëntie in uw tandartspraktijk


Het 3s PowerCure productsysteem zorgt ervoor dat de zeer tijdrovende incrementele laagtechniek wordt vereenvoudigt en dat u de behandelingstijd met meer dan de helft kan verkorten. Bij het vervaardigen van directe composietrestauraties, klassen I en II, in het posterieure gebied van permanente dentitie, is 3 seconden uitharden vanuit het occlusale aspect voldoende voor alle uithardingsstappen in de 3sCure modus.
 

Polyvision


Polymeriseer universele adhesief, Adhese Universal, het 4-mm modelleerbare Tetric PowerFill-composiet, het vloeibare 4-mm Tetric PowerFlow-composiet  met een lichtintensiteit van 3.000 mW/cm² met de Bluephase PowerCure. Bluephase PowerCure detecteert onbedoelde bewegingen en herkent het risico, dat kan leiden tot een betrouwbare uithardingsprocedure door middel van Polyvision technologie. Dit brengt meer comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid in uw tandartspraktijk. Bekijk de video en ontdek Polyvision technologie

Gegarandeerde kwaliteit

De efficiënte 3sPowerCure workflow met hoge kwaliteit en bedrijfszekerheid is beproefd en getest om uw patiënten een zo'n comfortabel mogelijke tandheelkundige behandeling te kunnen geven in een mum van tijd.

Bedrijfszekerheid voor u door de gegarandeerde kwaliteit van voorspelbare restauraties middels een efficiënte werkwijze/procedure met verminderde stoeltijd als gevolg.

En u heeft altijd maar 1 fabrikant, die u belt als het gaat om prangende vragen, die u samen met u dealer misschien toch niet beantwoordt krijgt.  Zo kunnen wij beiden onze dienstverlening scherp houden, een win-win situatie dus.

Voor meer informatie over het 3s PowerCure systeem bezoek:
https://3spowercure.ivoclarvivadent.com


Vraag een gratis demo aan & probeer het een week gratis uit!